14 oktober 2021

Worden wat je wil

Worden wat je wil

De Kinderboekenweek 2021 staat in het teken van Worden wat je wil waarbij kinderen alle beroepen kunnen worden die ze willen en alvast kunnen dromen over later. Een fantastisch thema voor kleine kinderen, en ook voor grote en hele grote!

Daarom brengen wij de orthopedische schoentechniek onder jouw aandacht.

 

Worden wat je wil?  Wat dacht je van orthopedisch schoentechnoloog (HBO)?

Als orthopedisch schoentechnoloog bedenk jij oplossingen voor klanten met mobiliteitsproblemen. Jij bent de expert in het aanmeten, ontwerpen en maken van hulpmiddelen.

Ontdek meer over dit boeiende vak op https://fontys.nl/Studeren/Opleidingen/Mens-en-Techniek-Orthopedische-schoen-Technologie.htm

 

Worden wat je wil? Ook interessant: orthopedisch schoentechnicus (MBO)

Als orthopedisch schoentechnicus werk jij nauw samen met de schoentechnoloog en ben jij vooral bezig met het daadwerkelijk maken van de hulpmiddelen.

Kijk op https://www.dutchhealthtecacademy.nl/opleiding/orthopedisch-schoentechnicus/ en jij wordt vanzelf enthousiast.

Beide zijn prachtige jobs met veel toekomstperspectief. 

Orthopedische technologie draagt bij aan het levensgeluk van mensen. Dat zit in grote en in kleine dingen. Zelf kunnen gaan waar jij wilt zijn. Zelf kunnen doen wat jij wil. Voor jezelf kunnen zorgen. Orthopedische technologie stelt mensen in staat hun eigen leven te leven en een bijdrage te leveren aan de samenleving. Doe jij met ons mee?

#schonagen #wordenwatjewil #fontys #dhta #voetvisienederland #topjob #nvos # jobs #technologie