Tevreden klanten is de drijfveer van ons bedrijf

Schonagen orthopedische schoentechniek is al 25 jaar een begrip in de regio Harderwijk. Wij zijn gevestigd aan de Wethouder Jansenlaan 214 in Harderwijk, recht tegenover ziekenhuis St Jansdal. Wij beschikken over een winkel, verschillende pas- en aanmeetruimtes, een werkplaats en een pedicuresalon.

Ik kom al vele jaren bij jullie en ik ben vanaf dag 1 altijd heel tevreden geweest over de gemaakte schoenen. Eerst bij Jeroen en nu bij Hilde, zij zijn mijn twee vaste schoenmakers. Ik heb wel altijd wat speciale wensen voor mijn schoenen, maar dat is totaal geen probleem bij hun. Alles kan.

Ik ben een Fan van het schoenmerk Van Bommel en deze kan ik niet in hun winkel kopen. Maar mijn 2 kanjers maken in overleg met mij precies de schoenen zoals ik ze graag wil hebben. Dus ik vraag een model van Van Bommel dan krijg ik een perfect voor mijn gemaakte Van Bommel schoen.

Ik heb ooit ook perfect nagemaakte Adidas gympen gehad, ben er mee naar een sportzaak geweest en zij waren verbaasd hoe goed ze waren nagemaakt. Ik dank jullie en de dames aan de balie voor de altijd prettige ontvangst en fijne samenwerking. Ik ben blij dat ik ondanks mijn voetbeperkingen door jullie de up to date schoenen aan kan. Een zeer tevreden klant.

Ik heb sinds het jaar 2000 last van mijn reumatische aandoeningen aan handen en voeten. En ik werd nadat mijn klachten van onder andere mijn voeten verwezen naar Schonagen schoentechniek. Dat was een gouden zet, ik ben nog steeds klant en zal dat zeker blijven.

De schoenen ? die ze daar voor mij maken zitten als een warme jas in de winter, comfortabel en een echte oplossing voor mijn voeten probleem. De dames bij de receptie zijn erg vriendelijk en oplossing gericht voor het maken van afspraak.

De schoenmakers die Schonagen in dienst heeft zijn echte vaklieden en luisteren goed naar de wensen van de klant.

Hulde voor het hele team Schonagen, voor mij de beste.

Na slechte ervaringen elders met orthopedische schoenen kwam ik terecht bij Schonagen Harderwijk. Allervriendelijkste mensen met aandacht voor jouw probleem. Prachtige laarsjes gekregen die bij mij op gewone/confectie- schoenen lijken! Als ik vertel  dat het orthopedische schoenen zijn geloven ze het niet. Super blij ben ik met de mensen van Schonagen.

Personeel is deskundig en klantvriendelijk.  Men denkt mee wat mogelijk is qua model, vorm en houdt rekening met je wensen. Schoenen zijn comfortabel en modern, zonder er aangepast uit te zien.

Ik heb inmiddels al heel wat schoenen van Schonagen mogen dragen. Wat mij het meest opvalt is dat er goed naar je wordt geluisterd wat je wensen zijn. Die wensen worden dan meestal uitstekend uitgevoerd. Het blijft echter maatwerk en daardoor is iedere schoen is anders. Daarbij vind ik de uitstraling en ook de ontvangst bij het bedrijf uitstekend. Ik zal daarom ook iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan.

Bij deze willen wij even vertellen, dat wij zeer tevreden zijn over dit bedrijf. Zelfs zo tevreden ,dat wij er meer dan 100 kilometer voor rijden, voor nieuwe schoenen. Zeer tevreden over de dames van de administratie. Maar vooral alle lof voor Hilde, wat een creativiteit. En natuurlijk alle lof voor dit fantastische bedrijf!

Na jaren orthopedische schoenen te krijgen blijft het spannend als je de schoenen die zijn aangemeten, kan ophalen! Hoe zullen ze eruitzien en ondanks dat ik uit ervaring weet dat het mij altijd bevalt, heb ik toch een beetje gezonde spanning, zeker bij een nieuw model. Zo ook deze keer, maar wat zagen ze er super uit. Een All Star model met een leuke print en nog belangrijker ze zitten top! Ik blij, voeten blij, op naar een volgende keer. Wat een vakwerk. Ik kan niet anders zeggen.

Ik heb inmiddels meerdere paren bij Schonagen laten maken en ik ben supertevreden! Uiteraard over het resultaat van de orthopedische schoenen, maar ook over schoenmaakster Hilde. Door goed te kijken naar mijn fysieke uitdagingen en te luisteren naar mijn wensen, maakt ze telkens weer erg fijn passende schoenen. Ze passen niet alleen goed aan mijn voeten, maar ook bij mijn persoonlijkheid. Ik maak er met mijn lieftallige eega en Hilde altijd een heel creatief proces van. Met als resultaat mooie en unieke schoenen, waarmee ik minder pijn heb en weer langer kan staan. Ik durf zelfs te stellen dat mijn schoenen mij daardoor een stukje vrijheid teruggeven. Het uitgebreide verhaal lees je hier.

U gebruikt een sterk verouderde internetbrowser.

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu