Wat doen we?

Zoals ieder mens, is ook iedere voet met bijbehorende problemen uniek.

Ons jonge team gediplomeerde schoentechnici heeft veel kennis en ervaring op het gebied van de hedendaagse orthopedische schoentechniek.

Wij werken nauw samen met specialisten uit het ziekenhuis en scholen ons continu bij. Zo kunnen diabetici of mensen met reumatische klachten ook bij ons terecht voor een verantwoord advies. De wetenschap staat immers niet stil en u moet erop kunnen vertrouwen dat u het best mogelijke advies van ons krijgt.

Schoenenspreekuur

Wij verzorgen wekelijks een schoenenspreekuur op de revalidatiepoli in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. In samenwerking met de revalidatieartsen werken wij mee aan uw revalidatieproces. Als orthopedisch schoentechnici geven wij schoentechnisch advies. Dankzij deze samenwerking kunnen wij voor een uitermate verantwoorde en adequate oplossing voor uw voetprobleem zorgen.

Bekijk de locaties

Moderne werkplaats

Schonagen orthopedische schoentechniek beschikt over de modernste computertechnologieën. Met behulp van een fijngevoelige scanner worden voetproblemen met grote precisie in beeld gebracht. De orthopedische schoenen worden uiteindelijk vervaardigd in een eigen, moderne werkplaats. Het vervaardigen is en blijft, door het gedetailleerde maatwerk een ambacht.

Wij vervaardigen een scala aan producten en diensten om uw voetproblemen te verhelpen of te verzachten. Wij hebben een brede collectie semi-orthopedische schoenen en confectieschoenen op voorraad. Dit geldt voor zowel lengte- als breedtematen. Ook produceren wij superlichte steunzolen. Daarnaast brengen wij correcties en andere aanpassingen aan in confectie-, werk- of sportschoenen, zodat u daar prettiger op kunt lopen, werken of mee kunt sporten.

Uw voeten zijn onze zorg.

 • Na slechte ervaringen elders met orthopedische schoenen kwam ik terecht bij Schonagen Harderwijk. Allervriendelijkste mensen met aandacht voor jouw probleem. Prachtige laarsjes gekregen die bij mij op gewone/confectie- schoenen lijken! Als ik vertel  dat het orthopedische schoenen zijn geloven...

  K.K. uit Nunspeet

  Bekijk alle reviews
 • Bij deze willen wij even vertellen, dat wij zeer tevreden zijn over dit bedrijf. Zelfs zo tevreden ,dat wij er meer dan 100 kilometer voor rijden, voor nieuwe schoenen. Zeer tevreden over de dames van de administratie. Maar vooral alle lof voor Hilde, wat een creativiteit. En natuurlijk alle...

  Caroline en Tjamila

  Bekijk alle reviews
 • Personeel is deskundig en klantvriendelijk.  Men denkt mee wat mogelijk is qua model, vorm en houdt rekening met je wensen. Schoenen zijn comfortabel en modern, zonder er aangepast uit te zien.

  Henriet Vinke

  Bekijk alle reviews
 • Ik heb inmiddels al heel wat schoenen van Schonagen mogen dragen. Wat mij het meest opvalt is dat er goed naar je wordt geluisterd wat je wensen zijn. Die wensen worden dan meestal uitstekend uitgevoerd. Het blijft echter maatwerk en daardoor is iedere schoen is anders. Daarbij vind ik de...

  Theo Wegh

  Bekijk alle reviews
01 04
Lees meer