Wat doen we?

Zoals ieder mens, is ook iedere voet met bijbehorende problemen uniek.

Ons jonge team gediplomeerde schoentechnici heeft veel kennis en ervaring op het gebied van de hedendaagse orthopedische schoentechniek.

Wij werken nauw samen met specialisten uit het ziekenhuis en scholen ons continu bij. Zo kunnen diabetici of mensen met reumatische klachten ook bij ons terecht voor een verantwoord advies. De wetenschap staat immers niet stil en u moet erop kunnen vertrouwen dat u het best mogelijke advies van ons krijgt.

Schoenenspreekuur

Wij verzorgen wekelijks een schoenenspreekuur op de revalidatiepoli in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. In samenwerking met de revalidatieartsen werken wij mee aan uw revalidatieproces. Als orthopedisch schoentechnici geven wij schoentechnisch advies. Dankzij deze samenwerking kunnen wij voor een uitermate verantwoorde en adequate oplossing voor uw voetprobleem zorgen.

Bekijk de locaties

Moderne werkplaats

Schonagen orthopedische schoentechniek beschikt over de modernste computertechnologieën. Met behulp van een fijngevoelige scanner worden voetproblemen met grote precisie in beeld gebracht. De orthopedische schoenen worden uiteindelijk vervaardigd in een eigen, moderne werkplaats. Het vervaardigen is en blijft, door het gedetailleerde maatwerk een ambacht.

Wij vervaardigen een scala aan producten en diensten om uw voetproblemen te verhelpen of te verzachten. Wij hebben een brede collectie semi-orthopedische schoenen en confectieschoenen op voorraad. Dit geldt voor zowel lengte- als breedtematen. Ook produceren wij superlichte steunzolen. Daarnaast brengen wij correcties en andere aanpassingen aan in confectie-, werk- of sportschoenen, zodat u daar prettiger op kunt lopen, werken of mee kunt sporten.

Uw voeten zijn onze zorg.

 • Bij deze willen wij even vertellen, dat wij zeer tevreden zijn over dit bedrijf. Zelfs zo tevreden ,dat wij er meer dan 100 kilometer voor rijden, voor nieuwe schoenen. Zeer tevreden over de dames van de administratie. Maar vooral alle lof voor Hilde, wat een creativiteit. En natuurlijk alle...

  Caroline en Tjamila

  Bekijk alle reviews
 • Na jaren orthopedische schoenen te krijgen blijft het spannend als je de schoenen die zijn aangemeten, kan ophalen! Hoe zullen ze eruitzien en ondanks dat ik uit ervaring weet dat het mij altijd bevalt, heb ik toch een beetje gezonde spanning, zeker bij een nieuw model. Zo ook deze keer, maar...

  Colinda van Driesten

  Bekijk alle reviews
 • Personeel is deskundig en klantvriendelijk.  Men denkt mee wat mogelijk is qua model, vorm en houdt rekening met je wensen. Schoenen zijn comfortabel en modern, zonder er aangepast uit te zien.

  Henriet Vinke

  Bekijk alle reviews
 • Ik heb inmiddels meerdere paren bij Schonagen laten maken en ik ben supertevreden! Uiteraard over het resultaat van de orthopedische schoenen, maar ook over schoenmaakster Hilde. Door goed te kijken naar mijn fysieke uitdagingen en te luisteren naar mijn wensen, maakt ze telkens weer erg fijn...

  Ralph Stoové

  Bekijk alle reviews
01 04
Lees meer