Zoolverhoging

Zoolverhoging biedt uitkomst

Veel mensen weten niet eens dat zij last hebben van een beenlengteverschil. Vreemd, zou u denken. Maar vaak gaat dit maar om een paar millimeter. Dat lijkt niets, maar bij een verschil van vijf millimeter kunnen er al rugklachten ontstaan. Een zoolverhoging biedt uitkomst. Toch zijn er nog een heleboel mensen die niet aan deze oplossingen denken. Want een verschil van kleiner dan een centimeter lijkt immers niets! Schonagen heeft al veel mensen gelukkig mogen maken. En dat alleen met een simpele zoolverhoging. Niemand die het merkt of ziet, alleen uzelf. Want uw rugklachten en scheefstand verdwijnen. De huidige techniek zorgt ervoor dat een zoolverhoging niet perse onder de zool hoeft, maar ook boven de hak kan worden gemaakt.

Zoolverhoging verhelpt uw rugprobleem


Uiteraard is niet direct het probleem opgelost. Geleidelijk aan moet u wennen aan de zoolverhoging. Want stelt u zich eens voor: na jaren van scheefte kunt u ineens weer recht lopen. Daar moet uw lichaam langzaamaan aan wennen. De zoolverhoging is een geleidelijk proces. Zoals eerder genoemd heeft u waarschijnlijk al jaren rugproblemen of pijn in de heupstreek. Maar u heeft geen idee waar het vandaan komt. Een meting door een orthopedisch schoentechnicus kan de oplossing zijn. Indien de uitkomst inderdaad een beenlengteverschil is, dan is het alleen nog maar een kwestie van tijdelijk wennen aan de zoolverhoging. Kijk hier voor meer informatie over orthopedische voorzieningen

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl