Registerpodoloog

Registerpodoloog: dé voetspecialist

Podologie betekent letterlijk voetkunde. Een registerpodoloog is een erkende voetspecialist. Hij weet alles van voeten en bijbehorende problemen. Niet alleen voor voetklachten, maar ook voor houdingsklachten kunnen cliënten bij een registerpodoloog terecht. Het gaat hierbij vaak om voetdeformaties, voorvoetklachten, teenafwijkingen, zenuwklachten, houdingsklachten aan de knieën, heup, rug of nek of om hielklachten. Vaak vindt er een verband plaats met reumaklachten of diabetes. De registerpodoloog kan uitkomst en hulp bieden. Tijdens het eerste bezoek onderzoekt hij u uitvoerig. Wat zijn de klachten, hoe is uw houding, wat voor soort schoeisel draagt u? Dat zijn nog maar enkele vragen die naar voren komen tijdens het onderzoek.

Registerpodoloog: vermindert uw klachten


Na het eerste onderzoek zal de registerpodoloog zijn bevindingen met u delen. Indien nodig zal hij dit ook doen met gerelateerde medische specialisten. Misschien kan hij zelf zorgen voor oplossingen door middel van podotherapie. Middels een behandelingsplan komt naar voren wat uw klachten kunnen verminderen. Bij de één zal het gaan om orthopedische schoenen, bij de ander zal er zool- of vilttherapie aan te pas komen. Soms is voorlichting al voldoende. Want misschien zijn de houdingsklachten te verhelpen zonder hulpmiddelen of medicatie. Hoe dan ook, de registerpodoloog is diegene die uw voet- en houdingsklachten kan verminderen. Lees hier meer informatie over podologie

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl