Wat doen we?Zoals ieder mens, is ook iedere voet met bijbehorende problemen uniek. 


Ons jonge team gediplomeerde schoentechnici heeft veel kennis en ervaring op het gebied van de hedendaagse orthopedische schoentechniek.

Wij werken nauw samen met specialisten uit het ziekenhuis en scholen ons continu bij. 
Zo kunnen diabetici of mensen met reumatische klachten ook bij ons terecht voor een 
verantwoord advies. De wetenschap staat immers niet stil en u moet erop kunnen 
vertrouwen dat u het best mogelijke advies van ons krijgt.Wij verzorgen wekelijks een schoenenspreekuur op de revalidatiepoli in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. In samenwerking met de revalidatieartsen werken wij mee aan uw revalidatieproces. Als orthopedisch schoentechnici geven wij schoentechnisch advies. Dankzij deze samenwerking kunnen wij voor een uitermate verantwoorde en adequate oplossing voor uw voetprobleem zorgen.

Schonagen orthopedische schoentechniek beschikt over de modernste computertechnologieën. Met behulp van een fijngevoelige scanner worden voetproblemen met grote precisie in beeld gebracht. De orthopedische schoenen worden uiteindelijk vervaardigd in een eigen, moderne werkplaats. Het vervaardigen is en blijft, 
door het gedetailleerde maatwerk een ambacht.

Wij vervaardigen een scala aan producten en diensten om uw voetproblemen te verhelpen of te verzachten. Wij hebben een brede collectie 
semi-orthopedische schoenen en confectieschoenen op voorraad. Dit geldt voor zowel lengte- als 
breedtematen. Ook produceren wij superlichte steunzolen. Daarnaast brengen wij correcties en andere aanpassingen aan in confectie-, werk- of sportschoenen, zodat u daar prettiger op kunt lopen, werken of mee kunt sporten.

Uw voeten zijn onze zorg. 

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl