Over OnsSchonagen orthopedische schoentechniek is ruim twintig jaar een begrip in de regio Harderwijk. In 2010 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand. Hier beschikken wij over een winkel, verschillende pas- en aanmeetruimtes, een werkplaats en een pedicuresalon. 

Een team van gediplomeerde schoentechnici maakt gebruik van de nieuwste machines en modernste technieken. Zo kan Schonagen orthopedische schoentechniek u gegarandeerd een verantwoord en kwalitatief hoogstaand product leveren. 

Schonagen orthopedische schoentechniek is erkend leverancier van orthopedische hulpmiddelen volgens de regeling van de SEMH, welke in deze branche van kracht is. Bij een erkend orthopedisch bedrijf gaat kwaliteit verder dan alleen het leveren van een goed product. Alle aspecten binnen ons bedrijf moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Schonagen orthopedische schoentechniek is lid van de NVOS-Orthobanda en aangesloten bij Stichting Loop.

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Sinds 2010 zijn wij gevestigd aan de Wethouder Jansenlaan. Bekijk onze winkel, diverse pas- en aanmeetruimtes, werkplaats en pedicuresalon.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl