Over OnsSchonagen orthopedische schoentechniek is al 25 jaar een begrip in de regio Harderwijk. Wij zijn gevestigd aan de Wethouder Jansenlaan 214 in Harderwijk, recht tegenover ziekenhuis St Jansdal. Wij beschikken over een winkel, verschillende pas- en aanmeetruimtes, een werkplaats en een pedicuresalon. 

Sinds oktober 2018 zijn wij ook gevestigd in Ermelo, in gezondheidscentrum De Linde, Burgemeester Langmanstraat 4. Dit gezondheidscentrum bevindt zich in het centrum van Ermelo, boven de supermarkt Plus Alberts. Wij werken hier net als in Harderwijk op afspraak. Hiervoor kunt u bellen naar 0341-426112.

Een team van gediplomeerde schoentechnici maakt gebruik van de nieuwste machines en modernste technieken. Zo kan Schonagen orthopedische schoentechniek u gegarandeerd een verantwoord en kwalitatief hoogstaand product leveren. 

Schonagen orthopedische schoentechniek is erkend leverancier van orthopedische hulpmiddelen volgens de regeling van de SEMH, welke in deze branche van kracht is. Bij een erkend orthopedisch bedrijf gaat kwaliteit verder dan alleen het leveren van een goed product. Alle aspecten binnen ons bedrijf moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Schonagen orthopedische schoentechniek is lid van de NVOS-Orthobanda en aangesloten bij Stichting Loop.

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl