Orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen (A-OS) voor heren en dames


Indien semi-orthopedische schoenen of andere aanpassingen de voetproblemen niet meer verhelpen, zijn dit soort schoenen de oplossing. Orthopedische schoenen worden geheel op maat gemaakt. 

Wij werken met soepele en lichte materialen. U kunt kiezen uit een groot assortiment kwaliteitsleer: van modern tot klassiek en in de meest uiteenlopende kleuren en prints. 

Een specialist, zoals een revalidatiearts, orthopedisch chirurg of reumatoloog, verwijst u door naar Schonagen orthopedische schoentechniek. Tijdens een intakegesprek onderzoeken wij met behulp van de modernste computertechnologieën uw voetprobleem. Daarna wordt door middel van een voet-schoenprotocol bekeken welke schoenvoorziening voor u de beste oplossing is.

Dit traject duurt gemiddeld 8 weken en bestaat uit het aanmeten, passen, afleveren en de nazorgafspraak.

Voor orthopedische schoenen is altijd een eigen bijdrage van toepassing. 

De hoogte hiervan wordt jaarlijks door de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) vastgesteld. Voor het jaar 2020 is de eigen bijdrage voor verzekerden ouder dan 16 jaar € 127,00 per paar. Voor verzekerden jonger dan 16 jaar is de eigen bijdrage € 63,50 per paar.

Hieronder staat een filmpje over de orthopedisch schoenmaker. Het is gemaakt door de brancheorganisatie NVOS-Orthobanda waar wij bij aangesloten zijn.  

Lees voor meer informatie over aanvraag, verstrekking en garantie de onderstaande online brochure.

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl