Orthopedisch schoenmaker

Orthopedisch schoenmaker: zorgt dat het past

Het spreekwoord luidt: wie de schoen past trekt hem aan. Maar niet iedereen past de schoenen die in de winkel staan. Sommige mensen hebben speciaal op maat gemaakte schoenen nodig. Dat zijn aangepaste schoenen. Een orthopedisch schoenmaker vervaardigt deze schoenen. Dit kan hij niet zomaar doen. Eerst meet hij uw schoenen op met de meest geavanceerde technologieën. Middels een computer kan hij op minder dan een millimeter nauwkeurig uw voet nabootsen. Daarna wordt er een gipsafdruk gemaakt. Daarna gaat de orthopedisch schoenmaker de werkplaats in om de schoen te vervaardigen. Schonagen orthopdische schoentechniek heeft een eigen werkplaats. Dit is dan ook de reden dat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe schoenen.

De orthopedisch schoenmaker vervaardigt op maat


Er worden niet alleen nieuwe schoenen geheel op maat gemaakt. Ook bestaande schoenen kan een orthopedisch schoenmaker voor u aanpassen. Dit kan gaan om hele nieuwe zolen of stiksels, maar ook om een kleine aanpassing. U weet immers als geen ander dat een paar millimeter al voor ontzettend veel pijn en overlast kan zorgen. De orthopedisch schoenmaker analyseert allereerst uw voetprobleem. Na het meten en analyseren kan hij aan de slag. Dat de orthopedisch schoenmaker de techniek ook kan toepassen op uw huidige schoenen geeft alleen maar voordelen. U hoeft geen nieuwe te kopen, waardoor de kosten aanzienlijk lager uitvallen. Kijk eens op onze productenpagina voor meer informatie. 

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl