Orthopedisch adviseur

Orthopedisch adviseur: verhelpt en verzacht

Dit beroep omvat verschillende taken. Een gevarieerd maar tegelijkertijd specifiek en specialistisch beroep. Als orthopedisch adviseur wordt er van je verwacht dat er orthesen en prothesen worden aangemeten en ook worden afgeleverd. Iemand die aanklopt bij een orthopedisch adviseur mag ervan uitgaan dat hij of zij gedegen advies ontvangt. Het is natuurlijk niet niks. Want mensen zonder klachten of problemen komen niet terecht bij een orthopedisch adviseur. Veel mensen vergeten dat we bij iedere beweging ons lichaam gebruiken. Gek genoeg verwachten we ook nog eens dat ons lichaam altijd maar meewerkt. Zo vanzelfsprekend is dat helaas niet. Tenminste niet voor iemand die klachten heeft die zelfs chronisch kunnen worden.

Orthopedisch adviseur: helpt u op weg


Verschillende tests kunnen worden gedaan door een orthopedisch adviseur. Orthopedie is immers heel breed en niet alleen gericht op een klein deel van het lichaam. Vaak is het zo dat het een wisselwerking is tussen lichaamsdelen. Een orthopedisch adviseur kan uw voeten scannen en zo kijken of er misschien zaken zijn die het probleem veroorzaken. Ook wordt er gekeken naar de houding. Misschien als u uw houding aanpast kan het probleem al verholpen zijn. Wie kent het niet. Verkeerd achter de computer of uw bureau zitten. Te lang rondlopen met een beenlengteverschil. Allerlei oorzaken waardoor u chronische pijn kunt krijgen. De orthopedisch adviseur van Schonagen helpt u weer op weg. Lees hier meer informatie over onze orthopedische voorzieningen

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl