Medisch pedicure

Medisch pedicure verzacht voetproblemen

Bijna iedereen kent de ‘gewone’ pedicure wel. De voeten worden heerlijk verzorgd, het eelt wordt weggehaald en u krijgt een voetmassage toe. Bij een medisch pedicure ligt dit anders. Hier komt u terecht indien u voetproblemen heeft. Eerst wordt er gekeken naar de oorzaak van de voetaandoening. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Van voetschimmel, een ingegroeide teennagel tot complexe nagelaandoeningen. Vaak zorgt een medisch pedicure ervoor dat een chirurgische ingreep niet nodig is. Want dat is vaak de reden dat mensen met dit soort voetproblemen blijven rondlopen. Angst voor een operatie. Een medisch pedicure heeft ervaring en vakkennis en kan zo vervelende voetproblemen verzachten en uiteindelijk verhelpen.

Medisch pedicure bij uitstek voor diabetici


Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de mensen met diabetes ook voetproblemen krijgen. Vaak gaat het om een slecht helende wond. Onze medisch pedicures adviseren dan direct contact op te nemen met de desbetreffende wondverpleegkundige, huisarts of de voetenpoli in het St. Jansdal. Tijdige hulp kan ontstekingen en amputatie voorkomen. Onze medisch pedicures hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied. Dankzij de nauwe samenwerking met de rest van alle specialisten die werkzaam zijn bij Schonagen orthopedische schoentechniek kan er snel worden gehandeld indien er bijvoorbeeld aanpassingen nodig zijn aan schoenen of andere hulpmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl