Podologie


Een podoloog is gespecialiseerd in het herkennen en behandelen van voet gerelateerde aandoeningen. Indien u voet- en houdingsklachten heeft kunt u bij een van onze registerpodologen terecht voor advies en behandeling.

Voor meer informatie over de steunzolen die de podoloog voor u maakt verwijzen wij u naar de pagina “steunzolen”.

Schonagen orthopedische schoentechniek is lid van stichting Loop: Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie. Dit betekent dat wij registerpodologen in dienst hebben. De registerpodoloog heeft een erkende hbo-opleiding afgerond aan de Academie voor Podologie. De titel registerpodoloog is beschermd. Hierdoor weet u zeker dat u bij Schonagen orthopedische schoentechniek wordt geholpen door een podoloog die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen zoals deze staan geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister voor de Podologie. 

Een registerpodoloog behandelt naast specifieke voet- en enkelklachten ook de rest van het houdings- en bewegingsapparaat in relatie met de voet. Onze registerpodologen kunnen helpen bij:

  • voorvoetklachten
  • hielpijnklachten
  • zenuwklachten
  • teenafwijkingen
  • voetdeformaties
  • houdingsklachten (knieën, heup, rug, nek)
  • voetklachten bij kinderen

Ook bij reuma of diabetes, die vaak gepaard gaan met voetklachten, kan een registerpodoloog hulp bieden. Onze podologen hebben ook specialistische kennis van (risico’s bij) de kindervoet in de groei.

Een aantal veelvoorkomende voet- en teenafwijkingen worden omschreven op de pagina AANDOENINGEN.

Wilt u meer informatie over podologie? Neem dan contact met ons op. 
Wilt u informatie over vergoedingen voor podologie? Kijkt u dan op de website van Stichting Loop.

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl