Medisch pedicure


Schonagen orthopedische schoentechniek werkt samen met pedicures die geregistreerd zijn in het KRP (het kwaliteitregister voor pedicures). Zij behandelen voetklachten volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie Provoet.

Mensen met diabetes, reuma en overige risicovoeten krijgen hierdoor een deel van de behandeling vergoed door de verzekering. Ook ouderen en mensen die een beroep hebben waarin ze veel staan of lopen hebben baat bij een goede voetverzorging. Een behandeling door de pedicure is een weldaad voor het lichaam.

Onze pedicures voeren allereerst een zorgvuldige voetinspectie uit. Aan de hand van deze analyse wordt bepaald welke behandeling zal volgen. Indien het gaat om aspecten die buiten de behandelingsmogelijkheden liggen, dan verwijst de pedicure u door naar een andere specialist.

De pedicures werken samen met de registerpodologen en schoentechnici in één gebouw. Dit heeft als voordeel dat er een uniek totaalconcept kan worden geboden op het gebied van voetzorg.

Onze pedicures zijn gespecialiseerd in het behandelen van onder andere de volgende klachten: 

  • Verwijderen van overmatig eelt
  • Behandelen en voorkomen van ingegroeide nagels
  • Voetschimmels
  • Behandeling schimmelnagels met de nieuwste lasertherapie
  • Likdoorns
  • Nagelregulatie en reparatie

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. 

Onze pedicures staan geregistreerd en zijn beiden in opleiding voor Medisch pedicure. Medio juni 2013 verwachten zij deze opleiding te hebben voltooid.

ProVoet
7841 - Marianne Don
301347 - Anita Hornstra

ProCert (KRP)
1979 - Marianne Don
5155 - Anita Hornstra

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl