Aangepaste schoenen

Aangepaste schoenen zorgen voor comfort

Dit is een ruim begrip. Schoenen kunnen op allerlei manieren worden aangepast. Van individueel vervaardigde voetbedden tot een hakverhoging of zoolverhoging. Iedere voet met ieder bijbehorend voetprobleem is uniek. Daarom is het van groot belang dat u een afspraak maakt bij een orthopedisch schoentechnicus. Hij kan u vertellen welke soort aangepaste schoenen u nodig heeft. Misschien kan er een aanpassing worden gedaan in uw huidige schoenen. Maar er bestaat ook een mogelijkheid dat de aanpassing niet mogelijk is bij de schoenen die u nu draagt. Dan zijn de orthopedische aangepaste schoenen wel een uitkomst voor u.

Aangepaste schoenen zoals u wenst


Er zijn mensen die zich schamen als zij aangepaste schoenen nodig hebben. Schonagen zorgt ervoor dat dit verleden tijd is. Vandaag de dag zijn de schoenen die wij voor u vervaardigen trendy, comfortabel en geheel naar wens te verkrijgen. Wij zorgen voor de orthopedische aanpassing. U vertelt ons uw wensen. Kiest u voor een opvallend kleurtje en een prachtig zacht materiaal? Of zijn uw aangepaste schoenen vervaardigd met robuuste stoere materialen? U kunt inspiratie opdoen in onze winkel of online bij onze specials kijken. Daar staan allerlei modellen van aangepaste schoenen die wij al hebben mogen vervaardigen. 

twitter_bird

TWITTER:

Locatie

Meer weten over ons?

Bekijk onze vestiging in Harderwijk. U vindt ons ook in Ermelo: Gezondheidscentrum De Linde, Burg Langmanstraat 4, boven supermarkt Plus Alberts.

Lees meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u, want zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek.

Naar de contact pagina
grrl